Dental Solutions – Un cabinet Stomatologic pentru tine!

Dental Solutions - Cabinet Stomatologic

Despre noi

Povestea unui nou cabinet stomatologic

În vara anului 1998 am început. De atunci și până astăzi am îmbunatatit permanent.Am pornit cu mult entuziasm și, cu timpul, am reușit să creăm o familie mare de pacienți care revin la noi cu drag și care ne recomandă cu încredere celor apropriați.
De ce revin? Pentru că avem o experiență mare, suntem bine pregătiți și ne-am ales meseria din pasiune… iar asta, credeți-ne, se vede de la început.

Va asteptam cu drag la “Dental Solutions”, un cabinet stomatologic din sectorul 3 situat, foarte accesibil, in Piata Muncii, la intersectia dintre Calea Calarasilor si Bulevardul Decebal.

Ce ne recomandă?

Avem o echipa bine inchegata, prietenoasa alaturi de asistente si tehnicieni dentari indelung testati. Suntem siguri ca putem oferi calitate la preturi accesibile.

Dar pacientii nostri isi doresc si primesc mai mult decat atat:

  1. dotare: preferam sa investim in materiale si tehnologie de ultima generatie si sa reducem cheltuieli auxiliare
  2. fara durere: va asiguram ca incercam, pentru fiecare pacient in parte, sa facem tratamentul cat se poate de confortabil, intelegand temerile pe care cei mai multi dintre dvs. le au atunci cand intra in cabinetul stomatologic 
  3. explicatii pentru fiecare operatie: detalii despre modul in care actioneza diversele materiale folosite
  4. stelirizare impecabila: pentru siguranta pacientilor avem un standard inalt de control al infectiilor si sterilizarii.
  5. recomandari pertinente si alternative in functie de bugetul fiecarui pacient.
  6. respect: punem pret pe timpul, opiniile si nevoile pacientilor nostri
  7. pregatire continua a medicilor si asistentelor ….
Lista este permanent deschisa sugestiilor dvs. 
Noi vrem sa va convingem ca suntem unii dintre cei mai buni. Stim ca avem colegi excelent pregatiti. Cu unii dintre ei colaboram, cu altii ne consultam pentru solutionarea cazurilor dificile si invatam permanent de la cei mai buni ca noi. 
Ne sustinem competenta oferindu-va cu onestitate, in fiecare zi cel mai bun tratament pe care il cunoastem si il putem realiza.
Vă așteptăm cu drag la acest cabinet stomatologic din sectorul 3! Nu ezitați să ne contactați!
Scroll to top
Call Now Button