Despre noi

In vara anului 1998 am inceput. De atunci si pana astazi am imbunatatit permanent.Am pornit cu mult entuziasm si, cu timpul, am reusit sa cream o familie mare de pacienti care revin la noi cu drag si care ne recomanda cu incredere celor apropriati.
De ce revin? Pentru ca avem o experienta mare, suntem bine pregatiti si ne-am ales meseria din pasiune… iar asta, credeti-ne, se vede de la inceput.

Avem o echipa bine inchegata, prietenoasa alaturi de asistente si tehnicieni dentari indelung testati. Suntem siguri ca putem oferi calitate la preturi accesibile.

Dar pacientii nostri isi doresc si primesc mai mult decat atat:

  • dotare: preferam sa investim in materiale si tehnologie de ultima generatie si sa reducem cheltuieli auxiliare
  • fara durere: va asiguram ca incercam, pentru fiecare pacient in parte, sa facem tratamentul cat se poate de confortabil, intelegand temerile pe care cei mai multi dintre dvs. le au atunci cand intra in cabinetul stomatologic
  • explicatii pentru fiecare operatie; detalii despre modul in care actioneza diversele materiale folosite
  • stelirizare impecabila: pentru siguranta pacientilor avem un standard inalt de control al infectiilor si sterilizarii.
  • recomandari pertinente si alternative in functie de bugetul fiecarui pacient.
  • respect: punem pret pe timpul, opiniile si nevoile pacientilor nostri
  • pregatire continua a medicilor si asistentelor ….

Lista este permanent deschisa sugestiilor dvs.

Noi vrem sa va convingem ca suntem unii dintre cei mai buni. Stim ca avem colegi excelent pregatiti. Cu unii dintre ei colaboram, cu altii ne consultam pentru solutionarea cazurilor dificile si invatam permanent de la cei mai buni ca noi.

Ne sustinem competenta oferindu-va cu onestitate, in fiecare zi cel mai bun tratament pe care il cunoastem si il putem realiza.

Am gandit aceste pagini cu scopul de a va face sa intelegeti ca succesul final al orcarui tratament este rezultatul eforturilor unei echipe din care dvs. faceti parte, iar increderea dvs. in noi duce la reusita finala. In acest fel, credem ca fiecare pacient este unic si merita toata consideratia.

Va multumesc,
Dr. Cristina Sava